Training & Instructie

Training

Ben je tijdelijk uit de running, ga je op vakantie of wil je je paard om een andere reden laten trainen? Neem dan contact met me op. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je.

Training

Ben je tijdelijk uit de running, ga je op vakantie of wil je je paard om een andere reden laten trainen? Neem dan contact met me op. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je.

Dressuurinstructie

Iedereen kan beter leren paardrijden, wat je niveau, talent en aanleg ook is en wat voor type paard of pony je ook hebt. Daar ben ik van overtuigd. Wil je leren en heb je een doel, dan help ik je graag!

 

Stap voor stap
We kijken samen naar je mogelijkheden en de stappen die je kunt zetten om steeds een beetje beter te leren rijden en je paard steeds wat beter te laten lopen. Stap voor stap. Zo snel als het kan en zo rustig als nodig is voor jou en je paard.

 

Altijd doelgericht
Hoe doe ik dat dan? Lesgeven betekent voor mij: goed kijken, zien wat er (niet) gebeurt, een oplossing of verbeterplan bedenken en dit heel duidelijk aan je uitleggen. Na iedere les geef ik je huiswerk mee zodat je ook tussen de lessen door doelgericht kunt oefenen. Ik daag je graag uit.

 

Stabiele basis
Fijn rijden begint met een stabiele basis met heldere handvaten waar je steeds op terug kunt vallen, ook als je alleen thuis rijdt of op concours bent. Zo kom je tot training die precies past bij jou en je paard.
Stabiele basis
Fijn rijden begint met een stabiele basis met heldere handvaten waar je steeds op terug kunt vallen, ook als je alleen thuis rijdt of op concours bent. Zo kom je tot training die precies past bij jou en je paard.

Dressuurinstructie

Iedereen kan beter leren paardrijden, wat je niveau, talent en aanleg ook is en wat voor type paard of pony je ook hebt. Daar ben ik van overtuigd. Wil je leren en heb je een doel, dan help ik je graag!

 

Stap voor stap
We kijken samen naar je mogelijkheden en de stappen die je kunt zetten om steeds een beetje beter te leren rijden en je paard steeds wat beter te laten lopen. Stap voor stap. Zo snel als het kan en zo rustig als nodig is voor jou en je paard.

 

Altijd doelgericht
Hoe doe ik dat dan? Lesgeven betekent voor mij: goed kijken, zien wat er (niet) gebeurt, een oplossing of verbeterplan bedenken en dit heel duidelijk aan je uitleggen. Na iedere les geef ik je huiswerk mee zodat je ook tussen de lessen door doelgericht kunt oefenen. Ik daag je graag uit.

Wedstrijdbegeleiding

Een concours brengt altijd spanning met zich mee, zowel voor jou als je paard. Je raakt makkelijk verwijdert van je basis. Wil je goed voorbereid en ontspannen je proef ingaan? Dan kom ik gerust naar je toe voor begeleiding op locatie. Met als doel om op vreemd terrein net zo fijn te rijden als thuis.

Wedstrijdbegeleiding

Een concours brengt altijd spanning met zich mee, zowel voor jou als je paard. Je raakt makkelijk verwijdert van je basis. Wil je goed voorbereid en ontspannen je proef ingaan? Dan kom ik gerust naar je toe voor begeleiding op locatie. Met als doel om op vreemd terrein net zo fijn te rijden als thuis.

Referenties van klanten

Benieuwd naar de mogelijkheden of ben je op zoek naar meer info?
neem gerust contact op!